Menerima Komisen Pertama Daripada Adhance

Cinta Pertama

Hari ni ni saya nak kongsikan tentang komisen yang baru saya terima daripada program buat duit adhance. Ini adalah kali pertama saya menerima komisen daripada program adhance.

Jika anda masih belum tahu apa-apa tentang adhance, anda boleh baca artikel buat duit dengan adhance yang telah saya tulis sebelum ni. [Klik Sini]

Health Medical Pharma

Screenshot di atas adalah jumlah komisen yang telah saya dapat daripada adhance. Dan syarat untuk komisen dibayar adalah komisen kena cukup jumlah RM100. Barulah komisen itu akan dibayar ke akaun bank kita.

Biasanya mereka akan bayar pada pertengahan bulan selepas mengira jumlah yang terkumpul selama sebulan.

Jika jumlah komisen belum cukup RM100, mereka akan bawa baki komisen ke bulan hadapan. Jika komisen dah cukup RM100, barulah mereka akan buat pembayaran ke akaun bank kita.

Tujuan saya kongsikan komisen yang saya dapat ini adalah nak tunjukkan kepada anda yang program adhance ni memang betul-betul boleh buat duit dari internet sama ada secara part time ataupun fulltime.

Jadi anda tak perlu risau untuk percaya ke tidak percaya dengan program adhance. Buang rasa ragu anda kerana saya telah pun menerima income dari adhance secara part time.

Jika anda berminat untuk jana pendapatan tambahan bersama Adhance boleh daftar segera di bawah

KLIK SINI UNTUK DAFTAR ADHANCE

About Nik Thoha

Artikel ini ditulis oleh saudara Nik Thoha. Beliau ialah seorang penulis blog dan juga seorang usahawan internet sepenuh masa. Anda boleh follow beliau di channel Telegram. Klik sini >> https://t.me/nikthoha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *