Jana Pendapatan Di Internet Dengan Hanya Kongsi Link

Mesti ramai tertanya-tanya betul ke boleh buat duit di internet dengan hanya kongsi link? Boleh percaya ke program buat duit macam ni?

Dalam dunia internet hari ini ada bermacam jenis program affiliate yang anda boleh sertai. Biasanya tugas seorang pemasar affiliate adalah anda hanya perlu promosikan link sahaja.

Bahagian buat produk, support, pembayaran dan lain-lain akan diuruskan sepenuhnya oleh pemilik produk.

Dalam post ni saya nak share satu program buat duit secara santai di internet melalui program Adhance.

Apa yang saya buat melalui program ini adalah saya hanya perlu kongsikan link jawatan kosong di laman sosial seperti facebook, twitter, telegram, whatsapp dan banyak lagi.

Dan jika ada calon yang membuat permohonan bagi jawatan kosong tersebut maka saya dibayar oleh pihak adhance.

Ia memang tugas mudah sahaja. Tidak perlu fikirkan tentang masalah teknikal. Cuma perlu share link jawatan kosong saja kepada ramai calon-calon yang sedang mencari kerja di luar sana.

Buat Duit Dengan Adhance

1) Cari senarai jawatan kosong yang ada. Ada beratus-ratus jawatan kosong yang boleh dipilih dari segi lokasi, bidang dan lain-lain. Pilih saja jawatan kosong mana yang anda mahu  promosikan.

2) Copy link jawatan kosong yang ingin dipromosikan. Setiap orang mempunyai link yang berbeza. Pastikan link yang dicopy dipendekkan mengguna bit.ly atau apa sahaja url shorterner.

3) Promosikan link jawatan kosong di media sosial seperti facebook. Jika ada calon yang mendaftar atau memohon jawatan kosong tersebut, anda akan dibayar. Contohnya RM1 untuk 1 user baru yang mendaftar di laman web Maukerja.

Mudah sahaja kan. Siapa pun boleh buat duit dengan cara promosikan link macam ni.

Jika berminat untuk join program Adhance boleh daftar di bawah ni

>> KLIK SINI UNTUK DAFTAR PROGRAM ADHANCE

REFERRAL CODE : 9VPY8RHOE3742

Nota: Dalam borang daftar tu nanti anda perlu mengisi referral code. Isikan referral code seperti di atas. Ia juga dapat membantu anda untuk lebih cepat approve.

About Nik Thoha

Artikel ini ditulis oleh saudara Nik Thoha. Beliau ialah seorang penulis blog dan juga seorang usahawan internet sepenuh masa. Anda boleh follow beliau di channel Telegram. Klik sini >> https://t.me/nikthoha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *