Pembekal Jubah Muslimah Yang Murah Dan Paling Penting Patuh Syariah

Jubah-Patuh-Syariah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 🙂

Hari ini admin ingin membuat review tentang produk JUBAH WANITA MUSLIMAH yang sedang dicari oleh ramai peminat-peminat jubah wanita seluruh Malaysia. Jika anda nak tahu info tentang jubah wanita ini seperti jenis fabrik, harga jubah dan lain-lain, maka anda perlulah membaca artikel review ini sehingga ke penghujungnya.

Ramai wanita yang sedang mencari jubah untuk kegunaan peribadi seperti keluar jalan-jalan bersama keluarga, menghadiri majlis makan malam, menghadiri majlis kenduri kahwin dan macam-macam lagi.

Sudah tentu anda mahu kelihatan cantik dan bergaya apabila berada dalam majlis-majlis penting kan?

Pemakaian jubah boleh mempengaruhi diri anda untuk merasa lebih yakin dan selesa apabila berhadapan dengan orang ramai.

Pilihlah jubah yang sesuai dan selesa dipakai oleh anda. Elakkan memakai jubah yang terlalu ketat dan jarang. Kerana yang paling penting pakaian jubah itu membantu anda menjaga dan menutup aurat dengan sempurna sebagai seorang wanita muslimah.

jubah borong koshibo

Kelebihan Jubah Muslimah Kami Adalah Patuh Syariah

Koleksi jubah wanita muslimah kami ini dapat membantu anda bukan sahaja untuk cantik dan bergaya tetapi memenuhi syarat-syarat menutup aurat bagi seorang wanita muslimah.

Dengan ini kami ingin memperkenalkan koleksi jubah plain wanita muslimah yang cantik dan yang paling penting patuh syariah!

Untuk pengetahuan anda, jenis fabrik bagi jubah wanita kami ini adalah Peach Koshibo. Antara ciri-ciri menarik dan kelebihan yang ada pada jubah kami adalah:

  • Kain sejuk dan selesa
  • Kain lembut dan berat
  • Kain tidak mudah ronyok
  • Tidak melekat pada tubuh
  • Leher baju kurung, tangan getah
  • Mudah untuk berwudhuk
  • Menutup aurat dengan sempurna
  • Mematuhi syariat islam

Dengan ciri-ciri menarik yang ada, sudah pasti anda tidak sabar untuk memilikinya. Anda boleh membuat pilihan bermacam-macam jenis warna yang anda minat seperti hitam, biru, merah, pink dan banyak lagi warna-warna jubah yang menarik.Jubah-Wanita-Muslimah

Sebenarnya anda tidak perlu berbelanja mahal pun untuk mendapatkan koleksi jubah wanita yang cantik dan berkualiti. Harga jualan bagi jubah kami ini adalah sangat murah dan mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja. Tidak kiralah anda telah bekerja ataupun masih seorang student, anda tidak perlu risau dengan harga jubah yang mahal.

Harga jualan yang kami tawarkan sangatlah murah iaitu serendah RM55 sahaja bagi sehelai jubah, jika penghantaran ke Semenanjung Malaysia. Manakala penghantaran ke Sabah & Sarawak pula harganya adalah RM60 sahaja.

Bagaimana Cara Untuk Dapatkan Jubah Muslimah Ini?

Jika anda berminat untuk mendapatkan koleksi jubah wanita muslimah ini, anda perlu menghantar Private Message(PM) di Facebook kepada kami dengan cara penulisan berikut: ‘Jubah Muslimah, Nama anda, Lokasi anda’. Dan hantarkan mesej tersebut melalui facebook kami dengan klik link di bawah ni.

PM Facebook -> https://m.me/dehaneeboutique
PM Facebook -> https://m.me/dehaneeboutique
PM Facebook -> https://m.me/dehaneeboutique

Pihak kami akan membalas mesej anda dengan seberapa segera. Kami juga akan memberi maklum balas info-info penting jubah seperti ukuran saiz jubah, stok jubah dan juga pilihan warna jubah yang ada kepada anda.

Pembelian jubah secara borong juga amat dialukan. Hubungi kami segera untuk mendapatkan koleksi jubah wanita yang murah dan berkualiti ini. Sudah tentu yang paling penting ianya adalah Jubah Patuh Syariah. 🙂

Kami ingin menjemput anda untuk follow akaun instagram rasmi kami iaitu: @de_hanee dan anda juga boleh terus mengikuti perkembangan kami menerusi instagram untuk mendapatkan update terkini dari kami di sana.

*

Artikel review ini ditaja oleh de Hanee Boutique. Anda boleh berhubung dengan mereka melalui saluran berikut:

Bagi anda yang berminat untuk belajar buat 5 angka sebulan melalui bisnes tudung boleh klik banner dibawah:

jubah borong wanita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *