Category Archives: Produk

Bisnes Part Time Yang Sesuai Untuk Mereka Yang Makan Gaji

Bisnes Dalam Shopee

Memang kebiasaannya jika hujung bulan je poket akan jadi nipis. Maksudnya duit makin berkurangan disebabkan oleh komitmen dalam hidup kita seperti bayar bil eletrik/telefon, bayar kereta, bayar sewa rumah dan macam-macam lagi belanja kegunaan harian.

Perkara ni normal la kan untuk sesiapa sahaja yang bekerja makan gaji. Setiap orang pasti akan mempunyai pengalaman seperti ini. Bila dah dekat hujung bulan memang kena berjimat habis. Baca lagi >>

Pembekal Jubah Muslimah Yang Murah Dan Paling Penting Patuh Syariah

Jubah-Patuh-Syariah

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 🙂

Hari ini admin ingin membuat review tentang produk JUBAH WANITA MUSLIMAH yang sedang dicari oleh ramai peminat-peminat jubah wanita seluruh Malaysia. Jika anda nak tahu info tentang jubah wanita ini seperti jenis fabrik, harga jubah dan lain-lain, maka anda perlulah membaca artikel review ini sehingga ke penghujungnya.

Ramai wanita yang sedang mencari jubah untuk kegunaan peribadi seperti keluar jalan-jalan bersama keluarga, menghadiri majlis makan malam, menghadiri majlis kenduri kahwin dan macam-macam lagi. Baca lagi >>

Menarik Kekayaan Melalui Hukum Tarikan

Rahsia Hukum TarikanArtikel ini saya ingin berkongsi tentang satu ilmu yang menarik iaitu “Hukum Tarikan” atau “Law Of Attraction”. Kita sememangnya mampu untuk menarik apa sahaja yang kita inginkan dalam kehidupan ini. Tidak kiralah samada ianya positif ataupun negatif, ianya bergantung kepada apa yang kita inginkan.

Sememangnya hukum alam tidak akan mendiskriminasi kepada sesiapa pun, ia hanya bertindak balas kepada apa yang kita inginkan. Baca lagi >>

Software Auto Chat: Membantu Usahawan Membalas Mesej Di Facebook Secara Automatik

software-auto-chat-membantu-usahawan-membalas-mesej-di-facebook-secara-automatikPada post kali ni saya saya nak share satu review mengenai satu produk software terbaru untuk membantu usahawan online membalas segala PM (Private Message) dalam facebook page secara automatik. Anda hanya perlu setting keyword tertentu dan software ini akan automatik balas jika ada prospek PM fanpage anda guna keyword tersebut.

Software yang fungsinya cukup hebat ini dinamakan AUTO CHAT. Software ini dibangunkan oleh sebuah syarikat dari Malaysia untuk membantu memudahkan usahawan yang menjalan perniagaan melalui facebook. Baca lagi >>

Rahsia Hipnosis – Menarik Rezeki & Kekayaan

amalan hipnosis dalam hidup

Ramai yang membaca buku-buku motivasi dan pembangunan diri untuk menarik kejayaan dan kekayaan dalam hidup mereka. Mungkin ada yang meletakkan nota di dalam bilik tidur sebagai peringatan tentang keinginan atau matlamat hidup mereka. Ramai yang tahu rahsia kejayaan.

Tetapi mengapa ada yang masih belum dapat kekayaan yang dikehendaki?

Perkara yang paling penting dalam penerimaan kepercayaan dan perubahan yang baru adalah dengan menjadikannya sebagai tabiat secara automatik dalam diri anda. Perkara yang dilakukan secara automatik tidak memerlukan pemikiran sedar untuk bertindak. Sebagai manusia, kita secara semulajadi agak sukar untuk berubah.

Secara purata bagi kebanyakan orang, perubahan akan berlaku selama minimum 21 kali selepas diberi kesedaran tentang sikap yang baru secara berulang, sebelum menggantikan tabiat lama dengan yang baru. Dengan itu, dengan membaca buku motivasi tidak memadai.

Terdapat satu kaedah yang mudah dan berkesan dalam mengubah tabiat dan membina program baru dalam minda bawah sedar iaitu dengan kaedah HIPNOSIS. Anda boleh menggunakan hipnosis untuk format/program semula minda bawah sedar anda untuk membawa perubahan besar terhadap kehidupan anda dalam masa yang singkat.

Hipnosis direkabentuk untuk membolehkan anda mengubah corak pemikiran, sikap dan kepercayaan yang mungkin anda tidak sedari dan menggantikannya dengan yang baru.

Hipnosis adalah ketenangan fizikal dan mental yang membenarkan serapan terus ke minda bawah sedar di mana saranan boleh digunakan ke tahap yang maksimum. Program hipnosis menggunakan saranan hipnotik yang mana bertujuan untuk membawa perubahan dalam kehidupan anda.

Mereka yang tidak merasakan dirinya dalam dunia kekayaan, mereka ini mempunyai kepercayaan yang dalam kemiskinan. Mereka boleh menggunakan hipnosis untuk mengenalpasti kepercayaan halangan dan menggantikan dengan kepercayaan baru yang positif. Kepercayaan kemiskinan dalam minda boleh digantikan dengan kepercayaan kekayaan.

Dengan ini dapat menarik peluang-peluang untuk mendapatkan rezeki dan kekayaan yang diingini. Sebelum anda menerima kekayaan sepenuhnya, anda harus ingat bahawa hanya Allah Maha Kaya dan Maha Pemberi Rezeki.

Hipnosis ini sebagai alatan yang berkesan yang membolehkan anda memprogram diri anda. Ia juga membolehkan anda mencapai impian anda dari segi kewangan, emosi dan kejayaan. InsyaAllah. Ingin ketahui maklumat lanjut mengenai Rahsia Hipnosis Menarik Rezeki dan Kekayaan? Klik di bawah ini:

KLIK SINI UNTUK BELAJAR RAHSIA HIPNOSIS – MENARIK REZEKI & KEKAYAAN

Semoga bermanfaat untuk semua.