Bina Kedai Online Anda Dengan Mudah Walaupun Tanpa Pengetahuan Teknikal Tentang Website

bina kedai online

Zaman sekarang sudah menjadi trend membeli belah secara online melalui website. Anda boleh lihat sendiri beberapa website kedai online popular di negara kita Malaysia seperti Lazada.com.my, Zalora.com.my, fashionvalet.com dan banyak lagi. Biasanya website jual beli online ni disebut juga sebagai e-commerce.

Jika anda seorang usahawan, anda wajib mempunyai sekurang-kurang 1 website kedai online anda sendiri yang menjual produk anda. Tidak salah menjual menggunakan facebook, instagram dan lain-lain platform media sosial lain. Cuma jika ada kedai online sendiri ianya menjadi pelengkap untuk proses jualan anda berjalan secara automatik. Jika menjual melalui media sosial sepenuhnya maka anda masih lagi perlu close sale secara manual melalui PM atau Whatsapp.

Segala masalah teknikal yang selalu menjadi penghalang kepada ramai usahawan untuk membina kedai online online sendiri. Kini anda tidak perlu risau lagi kerana ANDTER STORE dapat membantu anda membina kedai online anda sendiri dengan mudah sahaja! [ KLIK SINI ]

Antara Kelebihan Andter Store adalah:

1) Bina Kedai Online Anda Tanpa Pengetahuan Teknikal Dalam 2 Minit!

Tidak semua usahawan online mempunyai kemahiran teknikal website. Jadi, andter store adalah platform untuk anda setup website anda sendiri, tunjukkan semua produk anda, dan mula menerima tempahan dalam masa 2 minit setup sahaja walaupun anda tiada pengalaman membina website.

2) Stok Anda Terjaga, Elakkan Makian Daripada Pelanggan

Stok produk anda habis, kedai online anda masih menjual seperti produk masih banyak. Akibatnya, anda terima cacian dan makian pelanggan. Kami sediakan tetapan automatik. Masukkan jumlah stok (dan update), Andter Store akan berhenti memaparkan produk anda. Jika mahu menerima tempahan preorder, Andter Store menunjukkan statusnya kepada pelanggan anda.

3) Jalankan Kempen Promosi AUTOMATIK Untuk Tingkatkan Jualan Dan Kurangkan Sibuk!

Apabila anda menjalankan kempen promosi, anda akan menjadi manusia paling sibuk di planet Bumi. Anda perlu sentiasa semak jumlah pelanggan, jumlah stok, pantau statistik dan macam-macam lagi. Lupakan semua masalah anda kerana dengan Andter Store anda boleh tetapkan terlebih awal kempen promosi dan biarkan segala update berubah secara AUTOMATIK .

4) Dengan Hanya Tahu Menaip, Anda Boleh Paparkan Kelebihan Produk Anda

Kami bina sistem yang mudah untuk anda tulis dan tunjukkan kelebihan produk anda dalam bentuk laman web tanpa perlu anda mempunyai domain, hosting dan sebagainya. Paparan dan konsep yang sangat mudah untuk anda.

5) Bina Laman Jualan Anda Dengan Single Page!

Kini, anda boleh buat duit online tanpa perlu membina laman web sendiri. Bina Single Page dengan menggunakan Andter Store dan terus menjual secara professional dalam 10 minit!

6) Terima Bayaran Pada Bila-Bila Masa Saja!

Memperkenalkan ANDTER PAY! Anda boleh menerima bayaran melalui kad kredit dan debit pada bila-bila masa secara automatik tanpa perlu mendaftar lagi dimana-mana laman web. Anda akan mendapat akses menggunakan Andter Pay secara PERCUMA selepas mendaftar akaun di Andter Store.

Ada banyak lagi sebenarnya kelebihan Andter Store yang sangat membantu bisnes anda lebih professional dan menjalankan jualan secara automatik.

Klik sini untuk mendapatkan ANDTER STORE hari ini

About Nik Thoha

Artikel ini ditulis oleh saudara Nik Thoha. Beliau ialah seorang penulis blog dan juga seorang usahawan internet sepenuh masa. Anda boleh follow beliau di channel Telegram. Klik sini >> https://t.me/nikthoha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *