Rahsia Lulus Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) 2013

Rahsia Sebenar Lulus Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) pada 13 April 2013. JUALAN AKAN DITUTUP pada jam 11.59 pm 11 APRIL 2013.

“Bahan bacaan dalam ebook ini ini adalah maklumat yang dijamin dapat membantu mereka yang mahu lulus peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik. Apabila ia dibaca, dan praktiskan terus.”

Ini adalah kata-kata yang dihimpunkan daripada para pembaca yang telah mengaplikasikan segala maklumat yang dikongsikan dalam ebook Tips PTD yang lepas.

Buat pengetahuan umum, ebook ini telah membantu orang ramai untuk tampil lebih berkeyakinan dan berilmu, semasa menduduki Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik yang bakal berlangsung pada 13 April 2013.

Download Ebook Ini Sekarang (Klik Di Sini)

Ebook Tips PTD – Hanya Untuk Mereka yang Serius Mahu Lulus

Jelas sekali, ebook ini bukan untuk semua. Ia adalah untuk para pembaca yang betul-betul serius mahu lulus dan diterima bekerja sebagai Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD).

Dalam ebook Tips PTD, kita akan memperoleh pakej-pakej maklumat seperti berikut:

  1. 14 Contoh esei – 7 contoh esei bahasa Melayu dan 7 contoh esei bahasa Inggeris. Membantu kita untuk menjawab soalan-soalan esei yang dikemukakan dalam peperiksaan 12 Mei 2012.
  2. Pecahan format setiap seksyen – Tim Tips PTD memberikan maklumat secara terperinci mengenai format untuk setiap seksyen.
  3. 180+ Contoh soalan matematik – Koleksi soalan Matematik Khas Peperiksaan Kerajaan. Harga sebenar untuk pakej ini adalah RM40 jika dibeli secara berasingan.
  4. Nota isu semasa – Nota isu semasa yang terkini yakni versi 2011/2012 yang diperoleh daripada sumber autoriti. Nota ini sangat penting untuk kita lulus dalam peperiksaan PTD 12 Mei 2012 ini.
  5. Kemaskini percuma (Selama 5 tahun) – Ini adalah tawaran gila yang ditawarkan oleh penulisnya, iaitu Tuan Muaz Hadi. Kita akan diberikan nota kemaskini percuma setiap kali peperiksaan PTD yang berlangsung setiap tahun.

Ini bermakna, apabila kita membeli ebook Tips PTD, kita sebenarnya telah menjimatkan ratusan ringgit dan berjam-jam masa untuk mendapatkan maklumat, bagi mempelajari cara yang betul supaya lulus dalam peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD).

Ebook Tips PTD – Jaminan Pulang Wang Semula

Mereka sudah membantu lebih 7,000 calon peperiksaan kerajaan sejak tahun 2009. Andai kata kita gagal dan tidak berpuas hati dengan ebook Tips PTD, terus minta semula wang kita serta merta.

Tuan Muaz Hadi dan seluruh tim mereka berani membuat jaminan ‘berani mati’ ini. Kerana mereka percaya dengan jaminan “Pakej Sampai Lulus” yang ditawarkan selama 5 tahun. Beserta dengan kemaskini percuma untuk setiap edisi.

Beli Ebook Tips PTD (Jaminan Pemulangan Wang Semula)

Jadi, tidak ada sebarang kerugian yang berpihak pada pembeli. Semua risiko ditanggung oleh tim Tips PTD. Sekiranya kita sudah melakukan tindakan seperti:

  1. Beli (Klik di sini).
  2. Ulangkaji ebook.
  3. Hadir ke peperiksaan.

Kemudian kita dapati setiap maklumat yang dibekalkan langsung tidak membantu. Terus hubungi tim Tips PTD untuk dapatkan semula wang kita 100%.

Beli Sekarang, atau Menyesal Kemudian (11 APRIL 2013 Jualan Ditutup)

“Terima kasih atas tip dan bantuan yang diberikan mengenai peperiksaan awam Gred 41. Tip anda memang berguna dan membantu saya lulus dalam peperiksaan.” – Koh Pea Kee, pembeli ebook Tips PTD.

Ratusan pembeli ebook sebelum ini sudah memanfaatkan apa yang dikongsikan dalam ebook Tips PTD. Tuan Muaz Hadi memaklumkan bahawa jualan ebook ini akan ditutup pada 11 APRIL 2013.

Ini kerana beliau dan seluruh tim mahu fokus untuk membantu para pembeli ebook Tips PTD. Justeru itu, buat keputusan.

Beli sekarang, atau menyesal selepas 11 APRIL 2013 (Jualan akan ditutup).

Beli E-book Tips PTD Sekarang (Klik Di Sini).

Untuk Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD), tarikh peperiksaan adalah pada 13 April 2013.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *