Cadangan Web Hosting Terbaik Untuk Website Anda

Jika anda merancang untuk membina website, kedai online, blog dot com atau apa sahaja yang berkaitan dengan ‘Domain & Hosting’, saya ingin rekemen kepada anda supaya guna Web Hosting dari Netkl.com.

Ini kerana saya telah guna perkhidmatan hosting mereka hampir 6 tahun. Agak lama juga. Bukan sebulan dua tapi dah masuk tahun yang ke 6.

Sepanjang saya guna perkhidmatan mereka, jarang berlaku masalah teknikal yang terlalu serius seperti server down, website kena hack dan sebagainya. Pernah juga berlaku website tiba-tiba jadi blank tak boleh buka tapi mereka cepat bantu untuk selesaikan masalah tersebut.

Boleh dikatakan saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan meraka terutamanya bahagian customer service. Mereka cepat bagi respon dan jawab segala pertanyaan. Lagi senang sebab nak  berkomunikasi boleh hantar email dalam bahasa melayu je.

Cepat je masa berlalu tak sangka dah kena buat bayaran ‘Renew’ untuk tahun yang ke 6. InsyaAllah saya masih lagi setia untuk menggunakan web hositng dari Netkl untuk tahun-tahun yang akan datang. Semoga semuanya akan berjalan lancar.

KLIK SINI UNTUK DAPATKAN WEB HOSTING PILIHAN ANDA

About Nik Thoha

Artikel ini ditulis oleh saudara Nik Thoha. Beliau ialah seorang penulis blog dan juga seorang usahawan internet sepenuh masa. Anda boleh follow beliau di channel Telegram. Klik sini >> https://t.me/nikthoha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *